چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧

برپایی نمایشگاه کتاب در واحد خرم آباد

به مناسبت روز دانشجو و به دنبال سلسله برنامه هایی که به همین مناسبت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار گردیده نمایشگاه کتابی در گالری امید دانشکده علوم پایه این واحد دانشگاهی برقرار است.
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

در ادامه سلسله برنامه های بزرگداشت روز دانشجو جلسه پرسش و پاسخی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و اعضای هیأت رئیسه واحد خرم آباد برگزار شد.
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجوی گرامی: مطابق مصوبات جلسه 358 شورای عالی انقلاب فرهنگی دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی بشرح ذیل ابلاغ می گردد و رعایت تمامی موارد جهت دانشجویان عزیز الزامی می باشد.
دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی
در حاشیه نماز جمعه خرم‌آباد؛ طرح «شمیم خدمت» با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد، به مناسبت 16 آذر روز دانشجو و در حاشیه برگزاری نماز جمعه خرم آباد، طرح شمیم خدمت با حضور ریاست و معاونین و اعضای هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی برگزار شد.
برگزاری جلسه کرسی ترویجی وعرضه ونقد دیدگاه علمی استادان در واحد خرم آباد

به همت دفتر هم اندیشی استادان نهاد رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد و سازمان بسیج اساتید استان لرستان جلسه کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی با ارائه خانم دکتر زهرا تنها عضو هیات علمی این دانشگاه با موضوع : "معرفت شناسی شخصی و نظریه ذهن : شکل گیری و تحول باورهای کودکان ۳ تا ۱۲ سال درباره دانش و دانستن " با حضور دو استاد ناقد دکتر قدم پور و دکتر میر دریکوند دانشیاران گروه روانشناسی دانشگاه لرستان درسالن کنفرانس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار گردید.
برگزاری جلسه کرسی ترویجی وعرضه ونقد دیدگاه علمی استادان در واحد خرم آباد
مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد خرم آباد

در آستانه فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو و با تلاش دبیر خانه تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان مراسمی با حضور حبیب الله خحسته پور معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان و و جمعی از مسئولین دانشگاه و دانشجویان در واحد خرم آباد برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد خرم آباد
برگزاری آزمون کتبی مسابقات قرآن و عترت در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

همزمان با سراسر کشور آزمون کتبی بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برگزار شد.
برگزاری  آزمون کتبی مسابقات قرآن و عترت در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد: نشست فعالین سیاسی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

در آستانه 16 آذر و روز دانشجو فعالین سیاسی دانشجویی تشکل های سیاسی اسلامی و بسیج دانشجویی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در نشستی به میزبانی واحد خرم آباد شرکت کردند.
به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد: نشست فعالین سیاسی دانشجویی  دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد از 16 آذرماه

ثبت‌نام در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و دانشگاه آزاد اسلامی از 16 آذرماه آغاز می‌شود. این ثبت‌نام از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور تا 25 آذرماه ادامه دارد. آزمون کارشناسی ارشد پنج‌شنبه و جمعه 5 و 6 تیر برگزار می‌شود. منابع آزمون کارشناسی ارشد در اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور آمده است.
ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد از 16 آذرماه
هفته بسیج گرامی باد

هر ساله در کشور هفته ای به اسم هفته ی بسیج نام گذاری شده که این هفته از ۵ آذر ماه آغاز می شود.
هفته بسیج گرامی باد
پیام تبریک دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت میلاد مسعود پیامبراعظم حضرت محمد(ص) و امام صادق (ع)

میلاد پیامبر نور و رحمت حضرت محمدمصطفی(ص)، سرآغازرستاخیزی عظیم ، درهدایت بشر بسوی کمال واتصال به حقیقت بود. پیامبری که انبیاء پیش از او آمدنش را بشارت داده بودند؛ وهدایت اکمل، منتظرآمدن او بود.و با تولدش امپراتوری های عظیم روی در افول نهاد وطوماراریکۀ بت پرستان وخدایان دروغینشان درهم پیچید ،و انگشت اشارت او بشریت را بسوی خدای یگانه رهنمون شد. و پیام آمدن او پرستش خدای واحد، تحت لوای دینی واحد بنام اسلام بود.یعنی اولین گام در راه رسیدن به خدای احد ، وحدت واتحاد بین پیروان آن حضرت است و این پیام راستین وحی است که واعتَصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرفوا .
ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری سال ۹۸ از ششم آذرماه آغاز می‌شود

ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری سال ۹۸ از ششم آذرماه آغاز می‌شود
کدرشته های واحدخرم آباددرمقطع دکتری 1398

ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال ۹۸ برای پذیرش در دوره‌های روزانه، شبانه، دانشگاه‌ آزاد اسلامی، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگران دانشگاه‌ها از روز سه شنبه ۶ آذر ماه آغاز می‌شود و تا دوشنبه ۱۲ آذرماه ادامه دارد. براین اساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در کد رشته های زیر در مقطع دکتری غیر متمرکز دانشجو می پذیرد
کدرشته های واحدخرم آباددرمقطع دکتری 1398
نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) مبارک باد

جلوه گل عندلیبان را غزلخوان می کند / نام مهدی صد هزاران درد درمان میکند مدعی گوید که با یک گل نمی گردد بهار / من گلی دارم که عالم را گلستان می کند نهم ربیع الاول، سالروز آغاز امامت و ولایت گل سرسبد عالم هستی حضرت ولیعصر(عج)، بر همه منتظران تبریک و تهنیت باد.
 نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) مبارک باد
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت هفته کتاب

دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان طی پیامی به مناسبت24 آبان روز کتابخوانی و آغاز هفته کتاب، این مناسبت را تبریک گفت در متن این پیام آمده است:
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت هفته کتاب
عکس روز