شنبه ٢٧ بهمن ١٣٩٧

پیام تسلیت دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت حادثه تروریستی اخیر در استان سیستان و بلوچستان

بدنبال جنایات ناجوانمردانه تروریست های مزدور در به شهادت رساندن جمعی از پاسداران و مدافعان وطن در استان سیستان و بلوچستان، پیامی از سوی دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در محکومیت این اقدام تروریستی، صادر شد. در این پیام آمده است :
پیام دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

بشربه عنوان سرآمد مخلوقات خداوند، به واسطه اختیار برسایر موجودات برتری یافت و اختیارهدیه ای ارزشمند است که تنها به اراده وخواست خداوند به انسان تفویض گردید.یعنی اراده خداوند برآن قرارگرفت که انسان آزادانه سرنوشت خوبش را رقم بزند.و درمقابل این اختیاربه مسئولیت خویش درمقابل خداوند نیز پاسخگو باشد .تاریخ ملت ها، گویای آن است که بیشترین ظلم ها وتعدی ها ازسوی خود بشر درحق او شده است ، و این امر، گویای خوی انحصارطلبی وتمامیت خواهی زورمداران و طاغوتیان است که درطول تاریخ به اشکال متفاوت متجلی شده است ، بطوری که علاوه برتاراج سرمایه های خدادادی ملت ها، ازریختن خون آنان نیزفروگذارنکرده و پیوسته درپی سرکوب آنان بوده اند.ملت ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و از این گردنکشان بسیار به خود دیده است و این امرحاصل غفلت آنان ازمسئولیت خویش دربرابرخداوند و پذیرفتن زندگی مذلت باردرزیر یوغ سلاطین بوده است .
پیام  دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
دوره آموزشی مالکیت فکری وثبت پتنت(اختراع بین المللی)

چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران گرامی باد.

کارگاه توجیهی طرح پایش و سامانه پژوهشیار در واحد خرم آباد

کارگاه یک روزه توجیهی طرح پایش و سامانه پژوهشیار ویژه اعضای هیات علمی دانشگاههای آزاد اسلامی استان لرستان در واحد خرم آباد برگزار شد.
کارگاه  توجیهی طرح پایش و سامانه پژوهشیار  در واحد خرم آباد
کارگاه دانش افزایی "جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی "

کارگاه یک روزه دانش افزایی "جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی " ویژه اساتید در سالن اجتماعات دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد.
کارگاه دانش افزایی "جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی "
بازدید دانش آموزان از واحد خرم آباد

دانشگاه یکی از نهادهای اصلی تعلیم و پرورش است و بازدیدهای دانش آموزی ابزاری مفید برای رفع بخشی از نیازهای علمی، اجتماعی و عاطفی آنها است ، اینگونه فعالیت‌ها می تواند منجر به شکوفائی توانمندی های دانش آموزان شده و کمک به یادگیری هر چه بیشتر، افزایش مسئولیت‌ پذیری در فعالیت‌های گروهی و آشنایی بیشتر دانش آموزان با فرهنگ‌ جامعه دانشگاهی ‌شود.
بازدید دانش آموزان از واحد خرم آباد
ایام فاطمیه از کی شروع و در چه تاریخی تمام می شود؟

دربارة تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) روایات مختلف و متضاد است. از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر (ص).میان علمای شیعه، دو تاریخ مشهور و مقبول است: یکی هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر (ص) و دیگری نود و پنج روز.
ایام فاطمیه از کی شروع و در چه تاریخی تمام می شود؟
پذیر ش دانشجوی بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در نیم‌سال دوم سال تحصیلی جاری و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشجوی بدون آزمون می‌پذیرد .
 پذیر ش دانشجوی بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی
شانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برگزار شد

شانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری و نماینده تام الاختیار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی ، حجت الاسلام و المسلمین میر عمادی نماینده ولی فقیه در استان ، موسی خادمی استاندار لرستان ، علاء الدین بروجردی ،اللهیار ملکشاهی ، و حمید رضا کاظمی نمایندگان مردم شریف بروجرد و کوهدشت و پلدختر در مجلس شورای اسلامی و سایر اعضای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد.
شانزدهمین  جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برگزار شد
ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار گرامی باد.

جلسه مشترک روسای شوراهای تخصصی دبیرخانه هیأت امنای استان لرستان برگزار شد

جلسه مشترک روسای شوراهای تخصصی دبیرخانه هیأت امنای استان لرستان و اعضای شوراهای تخصصی توسعه مدیریت و منابع و مسئولان برنامه و بودجه واحدهای دانشگاهی استان لرستان برگزار شد.
جلسه مشترک روسای شوراهای  تخصصی دبیرخانه هیأت امنای استان لرستان برگزار شد
افتتاح بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان درواحد خرم آباد

بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاد اسلامی درواحدخرم آباد به بهره بهره برداری رسید. حمیدرضازهره ای معاون دانشجویی وفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با بیان این خبرگفت :با تلاش ها و پیگیری های دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان پارکینگی به ظرفیت بیش از500 خودرو درواحد خرم آباد به بهره برداری رسید . وی با بیان اینکه این موضوع یکی ازخواسته های همیشگی دانشجویان ومراجعان به این واحد دانشگاهی بوده که بعد ازسالها محقق گردیده افزود : این پارکینگ علاوه بردرآمد غیرشهریه ای ، نقش به سزایی درایجاد امنیت و آرامش روانی دانشجویان وساماندهی ترافیک در ورودی این واحد دانشگاهی خواهد داشت .
افتتاح بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان درواحد خرم آباد
در پی حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات : جلسه فوق العاده هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر ولایتی برگزار شد + جزئیات مصوبات

جلسه فوق العاده هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر ولایتی در پی حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات برگزار شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه فوق العاده هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
پانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال

عکس روز