جمعه ٢٧ مهر ١٣٩٧

در واحد خرم آباد صورت گرفت: تشکیل کمیته مدیریت ثبت نام پذیرفته شدگان ، پس از اعلام نتایج پزشکی مرحله دوم 97

در راستای اجرای شیوه نامه مدیریت مورد نظر دستورالعمل مورخ 23/7/97 سازمان مرکزی ، پس از اعلام نتایج پزشکی مرحله دوم سال 1397 ، کمیته مدیریت ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد آغاز به کار نمود.
جلسه مشترک تشکل های اسلامی سیاسی و هیأت های مذهبی و بسیج دانشجویی واحد خرم آباد

جلسه مشترک تشکل های اسلامی سیاسی و هیأت های مذهبی و بسیج دانشجویی واحد خرم آباد با حضور دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و رئیس شورای نظارت بر فعالیت تشکل های دانشجویی ،حجت الاسلام قدرتی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های دانشجویی استان در سالن اجتماعات ساختمان اداری واحد خرم آباد برگزار شد.
جلسه مشترک تشکل های اسلامی سیاسی و هیأت های مذهبی و بسیج دانشجویی واحد خرم آباد
طرح های مصوب شورای اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

جلسه شورای اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور اعضای این شورا و به ریاست دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی واحد خرم آباد برگزارشد.
ثبت‌نام مجدد همه گروه‌های آزمایشی در دوره‌های کارشناسی و کاردانی، پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تمدید شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به درخواست‌های مکرر داوطلبان درباره ثبت‌نام مجدد دوره‌های کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت‌نام مجدد از یکشنبه هشتم مهر آغاز شد و تا ساعت ۲۴ پنج‌شنبه ۱۲ مهر ادامه خواهد داشت.
تمدید مهلت ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

مهلت ثبت نام بدون آزمون کلیه رشته های مقطع کارشناسی پیوسته (تمام وقت-پاره وقت) دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به نشانی www.azmoon.org مراجعه نمایند.
تمدید مهلت ثبت نام  بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی
هفتم مهر ماه سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد گرامی باد.

پاسداشت هفته دفاع مقدس در واحد خرم آباد

با تلاش بسیج اساتید واحد خرم آباد و با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان جلسه ای با موضوع پاسداشت هفته دفاع مقدس با حضور دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ، سرهنگ فرید معاون فرهنگی سپاه منطقه لرستان و جمعی از اساتید واحد خرم آباد برگزار شد.
پاسداشت هفته دفاع مقدس در واحد خرم آباد
تجلیل از جهادگران بسیجی واحد خرم آباد

در مراسمی با حضور دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و جمعی از مسئولین بسیج دانشجویی استان از جهادگران بسیجی گروه جهادی حاج عبدالله والی واحد خرم آباد با اهدای لوح و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
تجلیل از جهادگران بسیجی واحد خرم آباد
در واحد خرم آباد برگزار شد: نشست هم اندیشی با موضوع بدعت در عزاداری محرم

با تلاش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نشست هم اندیشی با موضوع بدعت در عزاداری محرم با حضور حجت الاسلام مومنی منش معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و دکتر زهره ای معاون فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد و جمعی از اساتید این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در واحد خرم آباد برگزار شد: نشست هم اندیشی با موضوع بدعت در عزاداری محرم
پیام تسلیت دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت حادثه تروریستی اخیر در اهواز

باردیگرفرزندان یزید و ایادی منطقه ای شیطان بزرگ ، دست به جنایتی تازه زدند و تعدادی ازشیعیان امام حسین(ع)را به شهادت رساندند عملی تروریستی، که یادآوراین حقیقت است که هنوزخوی درندگی بنی امیه دروجودفرزندان خلفشان به یادگارمانده است .
پیام تسلیت دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  به مناسبت حادثه تروریستی اخیر در اهواز
هفته دفاع مقدس گرامی باد

ما مظلومیت خویش و ستم ستمکاران را در جنگ ثابت نموده ایم . امام خمینی «ره»
هفته دفاع مقدس گرامی باد
مراسم عزاداری حضرت سید الشهداء (ع) در واحد خرم آباد

در هشتمین روز محرم و در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد خرم آباد در مسجد امام علی (ع) این واحد دانشگاهی با نوحه خوانی یکی از مداحان برجسته شهرستان خرم آباد به عزاداری پرداختند .
مراسم عزاداری  حضرت سید الشهداء (ع) در واحد خرم آباد
«إنّ الحسین مصباح الهدى و سفینة النجاة»

«إنّ الحسین مصباح الهدى و سفینة النجاة» ضمن گرامیداشت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفایش ، آغاز سال تحصیلی جدید و تقارن آن با هفته دفاع مقدس را به تمامی اساتید ارجمند ، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نمائیم. روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد
«إنّ الحسین مصباح الهدى و سفینة النجاة»
اضافه شدن سه رشته مدیریت امور بانکی و مشاوره ومهندسی تکنولوژی الکترونیک

ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد(اضافه شدن سه رشته مدیریت امور بانکی و مشاوره ومهندسی تکنولوژی الکترونیک)
اضافه شدن سه رشته مدیریت امور بانکی و مشاوره ومهندسی تکنولوژی الکترونیک
ثبت 11 ژن توسط پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا (NCBI)

در نتیجه انجام پژوهشی با عنوان " بررسی و شناسایی ژن های ضد میکروب دیفنسین در برخی ژنوتیپ های عدس" که توسط پژوهشگران گروه ژنتیک و به نژادی واحد خرم آباد با سرپرستی دکتر رضا میر دریکوند و همکاری دکتر سید محسن سهرابی و دکتر کامران سمیعی انجام شد، توالی 11 ژن کنترل کننده پروتئین های ضد میکروبی دیفنسین در ارقام مختلف عدس به شرح زیر شناسایی و در بانک ژن جهانی ثبت گردید.
ثبت 11 ژن  توسط پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا (NCBI)
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها