جمعه ٢٤ اردیبهشت ١٤٠٠

دکتر بهاروند تشریح کرد؛ جزئیاتی از برگزاری کلاس‌های آموزشی آنلاین در دانشگاه آزاد اسلامی خرم‌آباد/ تاکنون ۳ هزار و ۵۰۰ کلاس برگزار شده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان وضعیت آموزشی و نحوه برگزاری کلاس‌های آنلاین و برخط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و برنامه‌های پیش رو در سال جدید را تشریح کرد. دکترسیامک بهاروند وضعیت آموزشی و نحوه برگزاری کلاس‌های آنلاین و برخط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و برنامه‌های پیش رو در سال جدید را تشریح و اظهار کرد: واحد خرم‌آباد از واحدهای پیشرو در ارائه کلاس‌های آموزشی در بستر فضای مجازی ار ابتدای شیوع کرونا بود و از همان ابتدا با بومی‌کردن سرورها و تشکیل تیم‌ها و کمیته‌های تخصصی براساس دستورالعمل‌های سازمان مرکزی با سرعت و دقت، زیرساخت لازم را برای تشکیل کلاس‌ها به‌صورت مجازی فراهم کرد و کوچک‌ترین خللی در این زمینه ایجاد نشد.

تاریخ انتشار: ٢٨ فروردین ١٤٠٠ ساعت ١١:٣٠

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ادامه داد: اکنون بنابر سیاست‌های کلان دانشگاه، کلاس‌های درسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد در بستر سامانه وادانا برگزار می‌شود.

بهاروند درباره برگزاری کلاس‌های آموزشی نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و ۶ مرکز آموزشی زیر پوشش (زاغه، سلسله، دلفان، کوهدشت، پلدختر و ازنا) بیان کرد: با توجه به پایان فرایند انتخاب واحد در دهم اسفند 99، تمام کلاس‌های آموزشی این واحد دانشگاهی به‌صورت آنلاین و مجازی در بستر سامانه وادانا از هفته اول اسفند آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.

وی با اشاره به برگزاری کلاس‌های عملی و آزمایشگاهی و دروس مشابه با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی در قالب گروه‌های سه تا پنج نفره بیان کرد: درصورت اخذ مجوز از ستاد کرونای استان و طی‌شدن پیک چهارم کرونا در کشور، تمام کلاس‌های عملی به‌صورت حضوری تشکیل خواهند شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد اضافه کرد: دروس کارآموزی و کارورزی و کارگاه‌های رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی نیز با هماهنگی معاونت آموزشی علوم پزشکی استان لرستان و طبق برنامه‌های اعلامی در حال انجام است.

برگزاری ۳ هزار و ۵۰۰ کلاس در سامانه وادانا برای دانشجویان واحد خرم‌آباد و مراکز زیر پوشش

بهاروند با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ کلاس در سامانه وادانا برای دانشجویان واحد خرم‌آباد و مراکز زیر پوشش برگزار شده است، توضیح داد: با توجه به وضعیت کرونایی کشور و استان، همکاران حوزه آموزش به‌صورت منظم و شیفت‌بندی‌شده به‌صورت حضوری و آنلاین در حال اجرای برنامه‌های مصوب دانشگاه هستند.

وی متذکر شد: اکنون مشغول برنامه‌ریزی مطلوب از طریق گروه‌های آموزشی برای ترم تابستان سال جاری هستیم و تلاش داریم که چنانچه تا خرداد وضعیت شیوع کرونا کنترل شود، امتحانات پایان‌ترم را به‌صورت حضوری برنامه‌ریزی کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد ابراز امیدواری کرد که در شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا در کشورمان با سعی و تلاش مضاعف تمام همکاران، کوچک‌ترین خللی در روند آموزش دانشجویان و داوطلبان ورود به مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد نشود.