جمعه ٢٤ اردیبهشت ١٤٠٠

:

تجلیل از بازنشستگان واحد خرم آباد

در مراسمی با حضور دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، حجت الاسلام مومنی منش معاون فرهنگی نهاد رهبری از5 نفر از همکاران دواحد خرم آباد که در ماه های اخیر به افتخار بازنشستگی نائل آمده اند با تقدیم لوح سپاس و هدایایی تقدیر به عمل آمد . آقایان رضا گرگانی، حسین ریگی ، صید جمعه ابراهیمی و رضا بارانی همکارانی هستند که پس از سالها تلاش در راستای تحقق آرمان های متعالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد یه افتخار بازنشستگی نائل شدند ضمن قدردانی از زحمات این عزیزان از درگاه خداوند متعال برای شان توفیق و سلامت آرزو داریم .

تاریخ انتشار: ٢٣ اسفند ١٣٩٩ ساعت ٨:٢٧

در مراسمی با حضور دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، حجت الاسلام مومنی منش  معاون فرهنگی نهاد رهبری  از5 نفر از همکاران دواحد خرم آباد که در ماه های اخیر به افتخار بازنشستگی نائل  آمده اند  با تقدیم   لوح سپاس و هدایایی تقدیر به عمل آمد .

آقایان رضا گرگانی، حسین ریگی ، صید جمعه ابراهیمی و رضا بارانی  همکارانی هستند که پس از سالها  تلاش در راستای  تحقق آرمان های متعالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  یه افتخار بازنشستگی نائل شدند  ضمن قدردانی از زحمات  این عزیزان از درگاه خداوند متعال برای شان   توفیق و سلامت آرزو داریم .