جمعه ٢٤ اردیبهشت ١٤٠٠

:

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

در آستانه 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا دکنر سامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان طی پیامی یاد و خاطره شهدای والامقام ایران اسلامی را گرامی داشت. در متن این پیام آمده است : بسم الله الرحمن الرحیم شهادت هنر مردان خداست. « امام خمینی (ره) » «سلام و صلوات خداوند بر ارواح پاک و طیبه همه شهدا که به مصداق آیه شریفه «والسابقون السابقون» در تمامی عرصه ها و صحنه ها حضوری چشمگیر داشته و گوی سبقت را در اخلاص، شجاعت و ایثار از دیگر همرزمانشان ربودند و میادین عزت و شرف را یکی پس از دیگری درنوردیدند و با نثار جان خویش به اوج سعادت که همان مقام شهادت است دست یافتند. بی تردید اقتدار امروز ایران اسلامی در منطقه و عرصه بین الملل و دستاوردهای بی بدیل آن در زمینه های مختلف سیاسی ، نظامی ، اقتصادی ، فرهنگی و علمی مرهون خون های پاک و مطهر شهدای گرانقدر است؛ سردارانی چون سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان غیرتمندشان که با نثار خون خویش عزت و آزادی و استقلال را به ما هدیه کردند.

تاریخ انتشار: ٢٢ اسفند ١٣٩٩ ساعت ١٣:٤٦

در متن این پیام آمده است :

شهادت هنر مردان خداست.

« امام خمینی (ره) »

«سلام و صلوات  خداوند بر ارواح پاک و طیبه  همه شهدا   که به مصداق آیه شریفه «والسابقون السابقون» در تمامی عرصه ها و صحنه ها حضوری چشمگیر داشته و گوی سبقت را در اخلاص، شجاعت و ایثار از دیگر همرزمانشان ربودند و میادین عزت و شرف را یکی پس از دیگری  درنوردیدند و با نثار جان خویش به اوج سعادت که همان مقام شهادت است دست یافتند.

بی تردید   اقتدار   امروز  ایران  اسلامی در منطقه و عرصه   بین الملل  و دستاوردهای بی بدیل  آن در زمینه های  مختلف  سیاسی  ، نظامی ، اقتصادی ، فرهنگی و  علمی  مرهون خون های پاک و مطهر شهدای گرانقدر است؛ سردارانی   چون سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان غیرتمندشان  که با  نثار خون خویش عزت و آزادی و استقلال را به ما هدیه کردند.

اینجانب  به نمایندگی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ،  با بزرگداشت فرا رسیدن ۲۲ اسفند که به عنوان  روز  شهدا، مزین و نامگذاری شده،   یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی ، هشت سال دفاع مقدس ، شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت را  گرامی داشته   از زحمات خانواده های معظم و معززشهدا، صمیمانه تقدیر و تشکر نموده  و علو درجات را برای این  شهدای گرانقدر  مسألت می نمایم وعاجزانه  از درگاه خداوند متعال میخواهم  که به ما توفیقی عنایت فرماید  که بتوانیم  آرمان‌های شهدای والامقام را  در همه احوال  سرمشق خویش قرار دهیم  و رهرویی شایسته برای آن عزیزان باشیم.