جمعه ٢٤ اردیبهشت ١٤٠٠

:

جلسه مشورتی فعالان دانشجویی در واحد خرم آباد برگزار شد

جلسه مشورتی فعالان دانشجویی در تشکل های اسلامی سیاسی و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد. به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد ، دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان طی صحبت هایی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و انتظارات ایشان از فعالان فرهنگی دانشجویی به بیان انتظارات از فعالین تشکل های دانشجویی پرداخت . حجت الاسلام مومنی منش معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز با تبریک پیشاپیش مبعث رسول اکرم (ص) این واقعه بزرگ را نقطه آغاز تمدن اسلامی برشمرد و خواهان شرکت فعالین دانشجویی در طرح اندیشه تمدن ساز مبتنی بر بیانات مقام معظم رهبری و تشکیل گروههای جدید در قالب این طرح شد.

تاریخ انتشار: ١٧ اسفند ١٣٩٩ ساعت ٢٠:٤

جلسه مشورتی  فعالان دانشجویی در تشکل های اسلامی سیاسی و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی  واحد خرم آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد خرم آباد ، دکترسیامک  بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  طی صحبت هایی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری  و انتظارات ایشان از فعالان فرهنگی دانشجویی  به بیان انتظارات از فعالین تشکل های  دانشجویی   پرداخت .

حجت الاسلام مومنی منش معاون  دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز  با تبریک پیشاپیش مبعث رسول اکرم (ص) این واقعه بزرگ را نقطه آغاز تمدن اسلامی برشمرد  و خواهان شرکت فعالین دانشجویی در طرح اندیشه تمدن ساز مبتنی بر بیانات مقام معظم رهبری و تشکیل گروههای جدید در قالب این طرح شد.

پس از آن دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در هیات نظارت بر تشکل های دانشگاهیان استان از دانشجویان  خواست  در برنامه ریزی برای سال 1400 موارد مهمی نظیر تبیین شاخص های دولت جوان حزب الهی در انتخابات  ریاست جمهوری ، برنامه های معرفتی و خودسازی نظیر طرح اندیشه تمدن ساز مبتنی بر بیانات مقام معظم رهبری در راستای تقویت بنیه فکری و عقیدتی ، تقویت مهارتهای اعضاء از طریق برگزاری کارگاهها ، جذب نیرو و پیگیری و انعکاس خوب مشکلات صنفی دانشجویان  به عنوان بازوهای مدیریت دانشگاه را در دستور کار خود قرار دهند.

در ادامه دانشجویان شرکت کننده در جلسه به بیان نقطه نظرات و ارائه برنامه های تشکلهای خود در سال 1400 پرداختند