English   |     |     |   یکشنبه 10 اردیبهشت 1396

تاريخ و زمان انتشار :         1395/04/28- 9:31 تعداد بازديد کنندگان:           209
سیزدهمین همایش بین‌المللی زهکشی

سیزدهمین همایش بین‌المللی زهکشی ICID طی روزهای 14 تا 17 اسفند ماه سال جاری در اهواز و به میزبانی سازمان آب و برق خوزستان برگزار خواهد گردید. انتخاب شهر اهواز برای میزبانی این رویداد مهم بین‌المللی فن زهکشی، با توجه به گزارش‌های نمایندگان کشورمان در گروه‌کار بین‌المللی زهکشی پایدار (WG-SDG) و هیات‌اجرایی و سایر نهادهای ICID از شرایط موجود زهکشی در ایران و استقرار بیشاز 60 درصد سطوح زهکشی‌شده کل کشورمان در استان خوزستان بوده است. اطلاعات موجود نشان می‌دهد که در حال حاضر در کشورمان حدود 240 هزار هکتار از اراضی کشاورزی زهکشی می‌شوند که از آن، حدود 26 هزار هکتار با استفاده از زهکش‌های روباز عمیق و مابقی (214 هزار هکتار) به وسیله زهکش‌های زیرزمینی تحت زهکشی قرار دارند. از سوی دیگر در حدود 60 هزار هکتار از اراضی زراعی، شبکه‌های زهکشی زیرزمینی در حال ساخت است و در 236 هزار هکتار نیز طرح زهکشی تهیه شده است که به تدریج به مورد اجرا گذاشته خواهد شد. به این ترتیب با اجرا شدن طرح‌های زهکشی موجود، در آینده نزدیک وسعت سطوح زهکشی‌شده کشورمان به حدود 536 هزار هکتار خواهد رسید. از 240 هزار هکتار سطوح زهکشی شده در کشور، بیش از 140 هزار هکتار آن (حدود 60 درصد) در خوزستان و 100 هزار هکتار آن در سایر نقاط قرار دارد که با اجرایی شدن طرح‌های موجود میزان سطوح زهکشی شده در خوزستان به بیش از 400 هزار هکتار خواهد رسید. به این ترتیب چه هم اکنون و چه در آینده قابل پیش‌بینی، خوزستان همچنان داراي بیشترین سطوح زهکشی در کشور خواهد بود. از اینروست که مسئولین ICID برای اهدای میزبانی سیزدهمین همایش بین‌المللی زهکشی به کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران، روی خوزستان تاکید داشته‌اند.

مقدمات برگزاری این رویداد بین‌المللی، از ماهها پیش در کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران و سازمان آب و برق خوزستان فراهم گردیده و برنامه‌ریزی‌های لازم به عمل آمده است.

در این خصوص کمیته‌های ویژه‌ای تشکیل شده‌اند که شامل موارد ذیل هستند:

ü     کمیته عالی راهبری

ü     کمیته علمی

ü     کمیته داوران

ü     کمیته اجرایی و دبیرخانه (مستقر در سازمان آب و برق خوزستان)

بر اساس آخرین مصوبات کمیته علمی همایش، زمانبندی ارسال خلاصه و اصل مقالات به شرح ذیل اعلام شده است:

دريافت خلاصه مقالات: 10 شهريور  - 31 August
اعلام نتايج داوري خلاصه مقالات: 20 شهريور - 10 September
دريافت اصل مقالات: 11 آذر - 1 December
اعلام نتايج داوري اصل مقالات: 12 دي - 1 January

زمان‌های اعلام شده آخرین مهلت برای ارسال خلاصه و اصل مقالات است.

زبان رسمی همایش، انگلیسی است و مقالات بایستی به زبان انگلیسی تهیه و ارائه شوند. بر اساس توافق با مسئولین نشریه Irrigation and Drainage Journal که از سوی ICID منتشر می‌شود؛ قرار شده است منتخبی از مقالات ارائه شده در همایش، در شماره ویژه نشریه چاپ و منتشر شود. از این‌رو ضوابط تهیه خلاصه و اصل مقالات از نظر حجم مطالب، فونت
و اندازه حروف، فرمت متن، شکل‌ها، جداول و نمودارها مطابق استاندارد نشریه فوق خواهد بود. مشروح این ضوابط در سایت همایش برای اطلاع عموم منتشر خواهد شد. امید است برگزاری سیزدهمین همایش بین‌المللی زهکشی، فرصت ارزشمندی برای گردهمایی نخبگان و صاحب‌نظران زهکشی از ایران و سایر کشورهای جهان و مبادله آخرین تجارب و یافته‌ها فراهم آورده و موجب ارتقای دانش فنی زهکشی در کشورمان باشد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی: