چهارشنبه ٢٧ دی ١٣٩٦

htcd.tums.ac.ir/94:

فن بازار ملی سلامت

تاریخ انتشار:

فن بازار ملی سلامت به عنوان بازوی توسعه فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران از سال 1395 همزمان با دومین همایش و فن‌بازار حوزه سلامت فعالیت خود را ذیل دفتر همکاری دانشگاه صنعت و جامعه آغاز نموده و تلاش می‌نماید تا در راستای تسهیل ارتباط دانشگاه، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان با صنعت و همچنین توانمند‌سازی اعضای هیأت‌علمی در حوزه فناوری و آموزش چگونگی تجاری‌سازی ایده‌ها نقشی مؤثر ایفا نماید.

راهنماضمن سپاس از شما بازدید کننده گرامی، برای تسهیل امور و تسریع در فرایند ثبت اطلاعات توسطشرکت‌های دانش‌بنیان، سازمان‌های کارفرمایی و شرکت کنندگان در برنامه‌های جنبی دومین همایش وفن‌بازار ملی سلامت،سامانه مجازی پیش‌بینی شده است بنابراین؛خواهشمندیم ابتدا در سایت ثبت نام و صفحه شخصی خود را بارگذاری نمایید تا امکان ثبت‌نام در بخش‌های مختلف نیز برای شما فراهم گرددلطفا با طرح نظرات و پیشنهادات خود در بخش تماس با ما، دبیرخانه را در ارائه هرچه بهتر خدمات یاری فرمایید.

تلفن: 06633120007