English   |     |     |   پنج شنبه 30 شهريور 1396

تاريخ و زمان انتشار :         1395/06/24- 0:9 تعداد بازديد کنندگان:           173
همایش بین‌المللی «نقش ادیان در اخلاق صلح، عفو و دوستی»

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، همایش بین‌المللی «نقش ادیان در اخلاق صلح، عفو و دوستی» به میزبانی دانشگاه شیراز طی روزهای ۲ و۳  اردیبهشت‌ماه سال ۹۶ برگزار می‌شود.
این همایش در محورهای بنیان‌های نظری صلح، عفو و دوستی از منظر ادیان، صلح، عفو و دوستی، تاریخ و سیاست منطقه خاورمیانه با تکیه بر نقش ادیان،‌ جلوه‌های صلح گرایی ادیان در هنر، معماری، ادبیات، عفو و صلح و دوستی و محیط زیست از منظرادیان، عفو و صلح و دوستی و سلامت از منظر ادیان و عفو و صلح و دوستی نقش رسانه‌‌ها و نهادها در جوامع برگزار خواهد شد.
نقش ادیان در نهادینه‌سازی عفو، صلح و دوستی، صلح، عفو و دوستی از منظر اندیشمندان انقلاب اسلامی و سایر عناوین مرتبط از محورهای این همایش خواهد بود.
برپایی کارگاه‌های  آموزشی پژوهشی، ساحت صلح، پژوهش تطبیقی ادیان در اخلاق جنگ، صلح، عفو و دوستی، شیوه‌های طرح و تبلیغ اسلام درغرب بایسته‌ها وچالش‌های پیش روی آن، عذر و عفو در سیاست دیدگاهی دینی و تطبیقی و نشست علمی اخلاق جنگ، صلح، عفو و دوستی با محوریت تعلیم و تربیت و روانشناسی از برنامه‌های جنبی این همایش است.
علاقه‌مندان جهت شركت در این همایش می‌‌توانند برای كسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی همایش  www.ethicswp.ir مراجعه کنند. ضمن اینكه شماره تلفن ۰۷۱۳۶۱۳۹۶۹۹ پاسخگوی متقاضیان خواهد بود.
این همایش به‌همت دانشگاه شیراز و با همكاری دانشگاه آزاد اسلامی و هنر، موزه صلح تهران، اتاق فکر فارس، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، پژوهشکده اخلاق صلح، دادگستری فارس، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، بنیاد نخبگان فارس، مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم فناوری و شهرداری شیراز برگزار می‌شود.

نام:

ادرس پست الکترونيکی: